SKÖLD | WEDDING
SKÖLD | WEDDING
SKÖLD | WEDDING

Tjänster

full planering

Vill ni ha en stressfri tid där ni inte behöva tänka på hur allt ska falla på plats den dagen ni säger ja till varandra? Tjänsten full planering erbjuder hjälp från startskottet av era bröllopsplaner ända fram till och med självaste bröllopsdagen, inkluderat både design och koordination. Vi hjälper till med hela processen, där all stress som kan tillkomma bröllopet försvinner tack vare våra inarbetade arbetssätt och noggranna planering. Vi börjar med ett personligt möte där ni berättar om era tankar och visioner inför ert bröllop. Därefter jobbar vi vidare med att skapa en tidslinje och bröllopsdesign tillsammans med er. Vi hjälper er att hitta den perfekta lokalen, hantera budgeten, bokningar, avtal, leverantörskontakt och den kompletta designen. Självklart finns vi också där med en hjälpande hand kring alla beslut som ska tas och guidar er rätt.

bröllopsdesign

Är en stor del av planeringen avklarad och logistiken redan i rullning? Då är bröllopsdesign något som kan passa er! Tjänsten erbjuder en skräddarsydd och personlig design till er stora dag. I tjänsten är estetiken det utmärkande där vi vill fånga vilka ni är för att visualisera det i bröllopets design. Tillsammans med er hjälper vi till att ta fram trycksaker, blomdesign och dekor som är utöver det extra! Med ert förarbete hjälper vi till att skapa den woweffekt som kommer att göra er dag oförglömlig.

dagskoordination

Är all planering och design redan är klar, men ni vill ha en styrande hand på själva bröllopsdagen? Tjänsten dagskoordination kan få er att slappna av eftersom då intar vi rollen att ansvara och styra upp. En enkel lösning som tar bort stressen från er där er bröllopsdag endast handlar om kärlek och glada stunder att minnas. Denna tjänst inkluderar ett möte tillsammans med en av oss, där vi bildar oss en överblick av ert bröllop och ni som brudpar ges värdefulla sista-minuten-tips och råd. Därefter skapar vi ett körschema, tar över kontakten med inhyrda leverantörer och personal på vald lokal samt hjälper till med att sätta upp dekor.

event

Behöver ni hjälp med design, upplägg eller nytänkande idéer kring något annat event än ett bröllop? Vi kan nämligen även hjälpa till att skapa tillställningar såsom babyshowers, namngivarfester, företagsevent, förlovningsfester och lite till. I vår eventtjänst kan vi ge er stöttning genom att boka leverantörer, ta hand om budget, ta fram ett underlättande körschema och skapa designen för tillställningen.